For dig der ønsker uvildig og kompetent investeringsrådgivning

Selskabet & Ledelsen

Dannebrog Invest P/S er et partnerselskab og følger dermed reglerne i selskabsloven til aktieselskaber. Det betyder bl.a. at der stilles krav om, at selskabet er stiftet med en egenkapital på min. 400.000 kr. og har en professionel bestyrelse. 

Christian Sølling Øhlers varetager ledelse og drift af Dannebrog Invest. Christian har en baggrund fra den finansielle sektor gennem mere end 25 år og har specifikt beskæftiget sig med investeringsrådgivning i mere end 20 år 

Indtil etableringen af Dannebrog Invest var Christian senest ansat som Director of Client Relations i det privatejede Wealth Management Fondsmæglerselskab A/S. Her havde Christian ansvar for kunder og investeringer.  

Christian har en teoretisk baggrund som HD i regnskab samt CFA Charterholder fra det internationalt anerkendte CFA Institute, der har sit hovedsæde i USA. Som CFA Charterholder har Christian en international certificering i finansiel analyse.

Selskabet er stiftet og ejet af Christian Sølling Øhlers.

Bestyrelsen

Dannebrog Invest P/S har en professionel bestyrelse med erfaring inden for alle relevante områder for selskabets aktiviteter.

Frederik F. Dreyer-Nielsen er bestyrelsesformand og har +20 års erfaring med investeringer i både noterede og unoterede selskaber lige fra start-up virksomheder til storskala landbrug i udlandet. Frederik har tillige erfaring fra en række bestyrelsesposter både i og uden for den finansielle sektor.

Frederik har en HD i udenrigshandel og er cand.merc. finance and strategic management (FSM) .

Til daglig er Frederik ansat som del af investeringsteamet i det dansk-ejede private equity selskab Dane Capital.

Jesper Søgaard har mangeårig erfaring som praktiserende advokat i København. Gennem en længere årrække har Jesper virket som iværksætter og stod bl.a. bag etableringen af hjemmesiden tvangsauktioner.dk, der blev den foretrukne portal på markedet.

Jesper har en HD i regnskab og er cand. jur. og advokat.

Tilladelse fra Finanstilsynet

Dannebrog Invest P/S har en tilladelse fra Finanstilsynet som investeringsrådgiver under registreringsnummer 34140 og en lovpligtig ansvarsforsikring. 

Tilladelsen giver os mulighed for at rådgive dig om en bred vifte af investeringsprodukter som aktier, obligationer og investeringsfonde. 

Investeringsfonde omfatter både de traditionelle aktive investeringsforeninger og de stadigt mere populære indeksfonde. Du kan se vores tilladelse fra Finanstilsynet her.

 

Klageansvarlig

Hvis du ønsker at klage, vil vi bede dig kontakte den klageansvarlige, som er Christian Sølling Øhlers, på telefon 24266301.

Du er også meget velkommen til at sende en besked via menupunktet Kontakt.

Vi vil bekræfte modtagelsen af din klage inden for max. 3 arbejdsdage og behandle sagen hurtigst muligt. 

Forretningsgang for håndtering af interessekonflikter

Det er et lovkrav, at finansielle rådgivere, investeringsrådgivere og boligkreditformidlere skal have en forretningsgang for håndtering af interessekonflikter, som publiceres på hjemmesiden. 

Du kan læse vores forretningsgang her.

Politik for behandling af personoplysninger

Her kan du læse om, hvorledes vi benytter personoplysninger og om dine rettigheder. Du kan læse vores politik her.