Vi tager den bæredygtige dagsorden alvorlig

Hos Dannebrog Invest har vi stor erfaring i at hjælpe investorer, der stiller krav til bæredygtighed, når formuen skal placeres. 

Netop fordi vi skræddersyr investeringsstrategien til den enkelte kunde, kan vi også tage individuelle hensyn som f.eks. at stille særlige krav til bæredygtighed.

Som uvildig investeringsrådgiver har vi et overblik over de investeringsprodukter på markedet, der rent faktisk kan gøre en forskel og på hvilken måde.

Bæredygtighed er en personlig sag

Inden for den bæredygtige dagsorden er det ikke uden grund særligt klimaforandringer og deraf følgende investeringsmuligheder, der får fokus.

Gennem valget af investeringsfonde kan du aktivt fravælge eksponering til de selskaber og sektorer, der bidrager mest til klimaforandringerne. Du kan også tilvælge investeringsfonde, der har eksponering til de selskaber, der gør mest for at modvirke klimaforandringerne.

Men bæredygtige investeringer er mange andre ting og mulighederne for at tilpasse hele eller dele af investeringsstrategien er mange. 

Det kan f.eks. være særlige ønsker om etiske til- eller fravalg eller prioritering af selskaber der opfylder særlig høje krav til miljø, sociale og ledelsesmæssige standarder (ESG). 

Gennem vores samarbejde med Morningstar, har vi adgang til en bred vifte af oplysninger om bæredygtighed til rådighed. Oplysningerne baseres på analyser  udarbejdet af Sustainalytics, der er en af de mest anerkendte inden for området globalt. 

Sustainalytics analyserer størstedelen af de virksomheder, man kan investere i globalt. Morningstar aggregerer oplysningerne, således at data bliver tilgængelig for de mange investeringsfonde. 

Bæredygtige investeringsstrategier rækker ind over både traditionelle aktie- og obligationsinvesteringer, men også alternative investeringer som vind- eller solenergi.

Hele området for bæredygtige investeringsstrategier er under hastig udvikling og nye løsninger kommer løbende på markedet. For dig der som investor stiller krav til, at din investeringsstrategi drejes i en bæredygtig retning, er der god hjælp at hente hos Dannebrog Invest.