Dannebrog Invest cykler Danmark Rundt med Team Rynkeby

De seneste 3 år har jeg cyklet med Team Rynkeby, og jeg gør det igen denne sommer. Team Rynkeby er et velgørenhedsprojekt, hvor vi samler ind til støtte for børn med kritiske sygdomme og deres familier. Dannebrog Invest er igen i år guldsponsor og med på trøjen. 

I år fejrer Team Rynkeby 20 års jubilæum. Som navnet indikerer startede det hele med nogle ildsjæle, der arbejdede i produktionen hos Rynkeby Juice på Fyn. Her blev ideen om at kombinere motion, velgørenhed og socialt samvær skabt. Siden da har Team Rynkeby haft vokseværk og består i dag af 2.400 motionscykelryttere og 550 hjælpere fordelt på 59 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz. 

Corona-pandemien betyder, at Team Rynkeby ikke tager den traditionsrige tur på cykel til Paris i år. De danske hold cykler Danmark Rundt – så du vil måske møde os i sommerlandet. Herunder kan du se mit hold Team Rynkeby Øresunds rute, der med ca. 1.300 km er lige så lang som turen til Paris. 

Jeg vil gerne ønske alle en fantastisk sommer!

Tilmeld dig Dannebrog Invest nyhedsbrev