Dannebrog Invest hjælper investorer med at træffe bedre investeringsbeslutninger. Det er ganske enkelt fundamentet for selskabet og dets mission.

Vi er et alternativ for de efterhånden mange investorer, som ikke længere vil acceptere bankernes egne økonomiske interesser sker på deres bekostning. Investeringsprodukter med mildest talt sløje præstationer og alt for høje omkostninger, sælges udelukkende til investorerne fordi det er i bankernes interesser. Stadig flere investorer tager konsekvensen og siger stop. De vil ikke længere stå model til bankernes gebyrræs, og siger i stedet tak for nu og søger nye græsgange.

Det er her Dannebrog Invest kommer ind i billedet. Vi er fri af interessekonflikter og vores uvildige tilgang og adgang til en bred vifte af investeringsprodukter skaber fundamentet for bedre investeringsløsninger.
Det er vores ambition at være både bedre og billigere. I investeringsøjemed er billigere synonym med højere kvalitet. Så ved bl.a. at reducere vores kunders omkostninger ønsker vi at maksimere deres afkast. Bedre fordi vi til enhver tid anbefaler de produkter, som er i vores kunders bedste interesse.
Ønsker du

– at optimere din formue
– rådgivning som er i din bedste interesse
– lave omkostninger, så mest muligt af afkastet går til dig
– en skræddersyet løsning til dine behov og ønsker
– selv at træffe valg af bankforbindelse
– en loyal, tillidsfuld og troværdig samarbejdspartner

er vi utvivlsomt den rette rådgiver for dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os for en uformel og uforpligtende dialog.
Vi ser frem til at høre fra dig – og hellere i dag end i morgen. Din formue fortjener det.
Med venlig hilsen
Christian

NB: Vi har valgt navnet Dannebrog Invest fordi det understreger vores mission. Vores etiske kodeks og værdier er helt i tråd med de værdier, som danskerne forbinder med Dannebrog. Det er værdier som fx. tillid, frisind, frihed og ligestilling. Værdierne understøtter i den grad fundamentet for os som personer og selskabets mission, og derfor fandt vi det helt naturligt, at bruge Dannebrog som navn og symbol for selskabet og vores mission.